Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden dışarı sevap akım söylenti konusu başüstüneğu dâhilin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kal konusu harekete izin vermesi gerekir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir sair özelliği kilit + kol seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

1 mm yahut daha lakırtıın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok elan hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini birebir görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler hane önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içerisinde kâin insanların ve diğer etkiliların yangın veya herhangi bir müstacel pozisyon esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme ehil, örgülması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları arasında mevzi almaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak bâtınin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapıları yararlanma sahaına nazaran, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page